Taptoe Heerenveen

maart, 2019

zo31mar13:3017:00Taptoe Heerenveen13:30 - 17:00

Meer

Activiteit details

Inmiddels heeft “Taptoe Heerenveen” een vaste plaats veroverd op de evenementen kalender van Heerenveen! Een aansprekend evenement op een historische locatie, met een groot aantal trouwe bezoekers.

Op zondag 31 maart zal dan ook de vijftiende editie van taptoe Heerenveen plaatsvinden omlijst door een daverende streetparade. Om zo van de koopzondag een gezellig middagje uit te maken!

Verschillende korpsen zullen zich die zondag aan het publiek presenteren. De streetparade vindt plaats in het centrum, het winkelhart van Heerenveen! De taptoe zal plaatsvinden op het Gemeenteplein, een sfeervolle locatie voor een nog mooiere Taptoebeleving!

De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen.

De deelnemende korpsen zijn:

Mercurius, Assen
Graham Lowlanders Pipes en Drums
Rijnmondband Schiedam
EVC, Enschede.

Deze korpsen staan garant voor een afwisselend programma en zullen het publiek door de combinatie muziek en show gedurende de middag entertainen! Deze taptoe is mede tot stand gekomen in samenwerking met de Gemeente Heerenveen, de Heerenveense Ondernemers Vereniging, de Ambulante Handel en uiteraard met behulp van de vele enthousiaste vrijwilligers. Vanaf 13.30 uur zullen de korpsen al musicerend door het centrum gaan! De taptoe begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

Kortom, voor een gezellig middagje uit moet u op zondag 31maart in het centrum van Heerenveen zijn!

Tijd

(Zondag) 13:30 - 17:00

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend