Piratenfeest Akkrum

september, 2019

za21sep21:0023:59Piratenfeest Akkrum21:00 - 23:59

Meer

Activiteit details

De Merke Kommissie en Stichting Akkrum Nes Centraal hebben de handen ineen geslagen om een feest van formaat te organiseren op zaterdag 21 september in de sport- en activiteitenhal om 21.00 uur.
Een groot Piratenfeest met top-artiesten staat op het programma, met optredens van Jannes, Ricky, Lucas & Gea, Ronny Ruysdael (De Sjonnies) en Django Wagner.

Dit gevarieerde aanbod is zorgvuldig vastgesteld door de MerkeKommissie en Akkrum Nes Centraal in samenwerking met Jouke de Vries van “De Omropper”.

Een geweldige avond om met vrienden, buurtgenoten, familie een gezellige avond te beleven.
Hopelijk niet alleen voor Akkrumers en Nessers, maar juist ook voor de gehele nabije omgeving een geweldige beleefavond.

Extra vermeldenswaardig is te noemen dat het optreden van Jannes al om 22.00 uur start in verband met andere optredens op diezelfde avond.

De avond vindt plaats in de sporthal, waarbij de horeca wordt verzorgd met de samenwerkende partner Hans Edelijn van het Sportcafe. Het Piratenfeest heeft een extra feestelijk tintje, aangezien de Merke dit jaar het 35-jarig jubileum viert.

Een avond met optredens van tal van Nederlandstalige top-artiesten, waarbij Radio Continu voor de verdere muzikale omlijsting zorgt, met DJ Kevin (Terpstra) die de hele avond voor de juiste sfeer zorgt.Afwisselend vinden optredens van de vermelde top-artiesten plaats waarbij DJ Kevin als rode draad door de gehele avond loopt.

Mede door het jubileum van de Merke Kommissie wordt de prijs laag gehouden: in de voorverkoop voor € 17,50, terwijl men aan de kassa € 22,50 betaalt.

Het is aan te raden kaarten in de voorverkoop aan te schaffen i.v.m. een maximum toelaatbaar aantal bezoekers. De voorverkoop gaat als een speer dus wees er snel bij om nog kaarten te kopen (bij Bakker Boonstra Akkrum)

Tijd

(Zaterdag) 21:00 - 23:59

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend