It’s a kind of Christmas – Around the world

december, 2019

zo22dec15:3017:30It’s a kind of Christmas – Around the world15:30 - 17:30

Meer

Activiteit details

Na twee succesvolle edities in 2017 (a Beautiful Dream) en 2018 (the Movie Edition) gaan we in de nieuwste editie ‘Around the world’. De show neemt je mee in een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld. ‘It’s a kind of Christmas’ is een initiatief van de stichting GyMusic Productions. Een voorstelling waarin live muziek en topsport op een unieke manier samenkomen. De shows zijn op 21 en 22 december in Sportstad Heerenveen.

Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer zal er voor de nieuwe productie een speciaal orkest en combo worden samengesteld van muzikanten uit heel het land. Optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel nationaal als internationaal niveau, worden gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Daarnaast zullen er ook bekende gast-sporters te zien zijn. Deze namen zullen later dit jaar bekend worden gemaakt.

Met het thema ‘Around the world’ belooft de nieuwe show van ‘It’s a kind of Christmas’ weer een sportief en muzikaal hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen.

Tijd

(Zondag) 15:30 - 17:30

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend