Flaeijelfeest

september, 2018

vr28sep20:0023:59Flaeijelfeest20:00 - 23:59

Meer

Activiteit details

Op donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september 2018 vindt in Nieuwehorne de 42e editie van het Flaeijelfeest plaats. Een prachtig Frysk Kultuer Histoarysk Evenemint (Fries Cultuur Historisch Evenement). Op de laatste zaterdag van september beleeft u op het Landgoed De Horne in Nieuwehorne één dag uit het verleden die u niet gauw vergeet..!

Vrijdagavond: The Wetnecks, The Euro’s en Snollebollekes

The Wetnecks

Feest van herkenning in een mix van Blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll.

Na jarenlange onderhandeling is het eindelijk zo ver; The Wetnecks komen naar Nederland! Vanuit het verre Littletown in Alabama zijn de heren afgereisd naar ons landje om voor onbepaalde tijd te gaan toeren door de lage landen. Het laatste weekend van september doen ze Nieuwehorne aan.

Houthakkersbloes, pruimtabak, tuinbroek en een redneck-accent maken het plaatje helemaal af.

The Euro’s

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak.

Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet van een waanzinnig trio!

Snollebollekes

Je ziet ze links,… Je ziet ze rechts….., Stop…………en door! Wie kent hem niet, de hit VROUWKES. Het lied is uitgeroepen tot party plaat van het jaar.

Inmiddels is deze week de opvolger van “VROUWKES” verschenen: “SNOLLEBOLLEKE”. Het is absoluut weer een enorme feestknaller waar de energie vanaf spat. 100% feestgarantie tijdens dit optreden!

Klik voor meer informatie en kaarten HIER!

 

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:59

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend