Events

Events

Sorteer opties

za27apr15:0022:00Koningsdagfeest op de Oude Koemarkt15:00 - 22:00

Meer

Activiteit details

Het belooft op Koningsdag weer een mooi feest te worden in het centrum van Heerenveen.
Naast de jaarlijkse vrijmarkt op zal er in de middag en avond weer een groots Koningsdagfeest losbarsten op de Oude Koemarkt en Vleesmarkt.

Vanaf 15.00 uur barst het grote Koningsdagfeest los op de Oude Koemarkt en de Vleesmarkt. Feest dj Kevin Terpstra en party dj DJ Lars zullen vanaf het grote podium op de Overkluizing weer voor een groots feest zorgen. De horecaondernemers staan klaar met een hapje en uiteraard de nodige (non)alcoholische versnaperingen.

Het feest is door de jaren heen uitgegroeid tot een gezellige happening voor jong en oud!

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 22:00

di30apr10:0012:00Walk&Talk (dé koffiepauze voor werkzoekenden)10:00 - 12:00

Meer

Activiteit details

Op dinsdagmorgen 30 april wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Gastspreker

Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen. Iedere bijeenkomst is een (steeds wisselende) gastspreker aanwezig. Deze keer is loopbaan- en P&O adviseur Tineke Hooijsma de gastspreker. Zij geeft praktische tips mee om inzicht te krijgen in ieders persoonlijke talenten en kwaliteiten en hoe het inzetten hiervan kan helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van april is op 28 mei.
Meer informatie is op: bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 12:00

X
X

Deel dit met een vriend