Events

Events

di18feb10:0015:30Apenkooi XL Heerenveen10:00 - 15:30

Meer

Activiteit details

ApenkooiXL komt naar Heerenveen in de voorjaarsvakantie! Beleef het leukste onderdeel van de gymles nu in een nieuw jasje.

In het vernieuwde Apenkooi 2.0 spel probeer je als ‘aap’ zoveel mogelijk virtuele bananen te verzamelen op je polsband. Maar, wordt je geraakt door één van de gegooide kokosnoten van de gorilla’s vanuit de apenrots, dan mag je even 20 seconden niet meer meespelen in de ‘time-out zone’. Wees snel, slim en maak plezier tijdens de 5 minuten speeltijd per ronde.

Per ronde van 5 minuten kunnen max. 24 spelers meedoen en we spelen zoveel mogelijk speelrondes in de beschikbare tijd van 10:00 – 15:30 uur. VOL = VOL.

Meedoen kan in 2 speltypen:
> Individueel (7-80 jaar) speel alleen en verdien zoveel mogelijk bananen!
> Ouder-Kind koppel (7-80 jaar) speel samen en verdien samen zoveel mogelijk bananen!

Aanmelden is simpel, gratis, maar wel verplicht. Dit kan via de volgende link: https://www.scorenvoorgezondheidheerenveen.nl/evenementen/apenkooixl-heerenveen-2020/
Mogelijk gemaakt door De Friesland

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 15:30

za22feb20:0022:00UNIS Flyers – Cairox Hijs Hokij20:00 - 22:00

Activiteit details

Thuiswedstrijd van UNIS Flyers in de BeNe-league: een grensoverschrijdende competitie met teams uit Nederland en België. Wees erbij!

Voor tickets klik je HIER!

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 22:00

zo23feb13:0017:00Koopzondag Heerenveen13:00 - 17:00

Activiteit details

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in het centrum van Heerenveen! Op koopzondagen zijn de winkels geopend van 13:00-17:00 uur.

Tijd

(Zondag) 13:00 - 17:00

ma24feb19:3021:30Gratis NLP WorkshopKennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren19:30 - 21:30

Activiteit details

Tijdens deze gratis NLP Workshopavond kun je kennis maken met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Nlp is een methodiek voor communicatie en persoonlijke groei.

Steeds meer mensen gebruiken NLP als methode om zichzelf persoonlijk en zakelijk verder te ontwikkelen. Deze Workshopavond is wellicht een mooie manier om te ontdekken of NLP ook iets voor jou zou kunnen zijn.

Graag inschrijven via : https://www.rwz-coaching.nl/kennismaken

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:30

za29feb09:3016:30Tjaarda’s Mindfull-Yoga arrangement09:30 - 16:30

Meer

Activiteit details

Tjaarda’s Mindfull-Yoga arrangement op zaterdag 29 februari 2020!

Yoga-wellness-lifestyle-voeding samengevoegd in één arrangement, geïnspireerd op Fysica Faroun. Midden in de prachtige bossen van Oranjewoud! Met inspirerende workshops, lifestyle en voedingstips, een heerlijke ontspanningsmassage, gehele dag onbeperkt gebruik van de sauna’s en zwembad, verzorgd met gezonde lunch, fruitwater en kruidentheeën. Fysica Faroun leert ons om onszelf open te stellen voor het helende en alles doordringende energieveld dat ons omringt. Als we, door ons daar bewust op de richten, weer synchroon zijn, merken we het direct. Aan onze fysieke energie, onze emotionele gesteldheid, de helderheid van ons rationele denken en ons geluksgevoel. We putten onze reserves niet meer uit, ons immuunsysteem krijgt weer de kans te doen waar het voor bedoeld is.Even een hele dag offline, een dag speciaal voor jou, om op te laden, nieuwe energie op te doen, je bewust te voelen in het hier en nu.

Een dag programma gevuld met yoga, massage, lifestyle tips en meer. Waarbij je tijdens de vrije uren heerlijk kunt genieten van sauna en zwembad faciliteiten. Met als belangrijkste doel; ontstressen en vol nieuwe energie weer naar huis.

Inhoud arrangement

(introductie aanbieding €99,- p.p ipv. €135,- p.p) Let op! Vol is vol! Er is plek voor 12 personen. De yogales gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
Mindfull yoga en wellness arrangement (Dag arrangement van 9.30 tot 16.30)
Ontvangst met koffie of thee
Rondleiding
60 min yoga les (Yoga van de werkplaats Joure)
Vrij gebruik van saunafacilliteiten, scrubzout, kruidenthee en fruitwater
Badslippers en 2 badlakens p.p
Gezonde lunch
45 min lifestyle en voedings workshop (Innerstrenght Coaching)
Hotstone massage 20 min

Tijd

(Zaterdag) 09:30 - 16:30

za29feb17:0023:00Winterwandeling met wildavond17:00 - 23:00

Meer

Activiteit details

De onbekende achtertuin van Akkrum en Aldeboarn

“De eerste hazen heb ik al binnen” begint Rolf stralend te vertellen in december. “Mijn wildleverancier wilde alleen de hazenrug gebruiken. Maar ik kan mooi van het schoudervlees een stoofschotel maken: dat wordt een mooie hazenpeper!” Haas wordt in horecakringen ook wel ‘het rode goud’ genoemd. Want haas is duur. De jagers zijn de komende tijd weer druk bezig met het wildbeheer in deze regio. De Soarremoarre-ganzen moeten nog geschoten worden. Komend jaar gaat Rolf van der Veer weer de samenwerking aan met ’t Hummelhûs. Dat is een streekboer uit Oudehorne. Zo kunnen we naast vlees ook wat mooie vegetarische gerechten laten proeven.

We proberen dit jaar wat meer te vertellen over het ‘andere wild’ van onze achtertuin. Denk aan de steenmarter, de vos, de weidevogels en de bever. “Nee, deze dieren gaan we echt niet op de menukaart zetten” aldus Natasja van den Bos van Pean. “Maar de boeren, de natuurorganisaties en It Fryske Gea, zijn zeer actief in onze achtertuin. Het lijkt ons leuk om jullie daarover te vertellen.”

Buiten

De sportievelingen worden weer uitgenodigd om per fiets naar Pean te komen. We beginnen rond 17:15 uur met een borrel met livemuziek. In navolging van vorig jaar maken we daarna een winterwandeling van ca 30-45 minuten. We zullen de wildavondbezoekers weer meenemen rondom Pean. Om 18:18 uur gaat de zon onder. Wellicht worden we getrakteerd op een prachtige winterse zonsondergang! De veengrond en de weilanden zijn altijd sompig, dus neem voor deze avondwandeling wel je bergschoenen of kaplaarzen mee.

Tijd

(Zaterdag) 17:00 - 23:00

X
X

Deel dit met een vriend