Eerste Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

Eerste Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op dinsdagmorgen 26 februari wordt voor de eerste keer een Walk&Talk gehouden in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Gastspreker

Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen. Iedere bijeenkomst is een (steeds wisselende) gastspreker aanwezig, die vertelt over succesvol solliciteren en de deelnemers voorziet van praktische tips. De ene keer kan het gaan over solliciteren via LinkedIn, dan weer over het vormgeven van je CV of starten als ondernemer. De eerste gastspreker is Madelon Rijkers. Zij is coach voor twijfelaars en mensen met keuzestress en leert haar klanten kiezen voor werk dat echt bij hen past en waar ze energie van krijgen. Dit doet ze ook in haar eigen praktijk Help in Progress.

Walk&Talk vindt voortaan iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van februari is op 26 maart.

Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend