Blijf in het vizier

Blijf in het vizier

0

Onderhoud je klantrelaties met kleine geschenken
In the picture blijven bij je klantrelaties? Of juist aandacht krijgen van klanten die je nog niet goed kennen? Dat is iets waar je het hele jaar aan werkt: weten hoe je je naam laat blijven kleven bij (potentiële) klanten. De truc is namelijk om je bedrijfsnaam geregeld op te blijven rakelen. Precies wat je wilt, want wellicht hebben ze je diensten vandaag niet nodig, maar is dat morgen al heel anders. Door het hele jaar door subtiel de aandacht op je bedrijf te richten, popt je bedrijfsnaam vast als eerste naar boven wanneer de vraag toeneemt. Het is daarom aan te raden hier vooraf over na te denken.

Welk relatiegeschenk kunt je het best kiezen?
We zeiden het al, de kunst is om je bedrijfsnaam subtiel naar boven te brengen. Doe dit niet alleen aan het eind van het jaar, wanneer ook je concurrenten de kerstwensen met bijpassende cadeaus versturen. Pak juist eens andere feestdagen aan als excuus. Bekijk bijvoorbeeld wanneer de relatie zelf iets te vieren heeft, bijvoorbeeld een jubileum. Of misschien heeft je zelf een record bereikt en wilt je dat graag delen? Het is zaak om daarbij een passend relatiegeschenk te kiezen. Verder is het aan te raden om een gadget te kiezen dat je relatie dagelijks kan gebruiken. Zo is je logo lekker vaak zichtbaar. Kiest je ervoor een datum in het najaar aan te grijpen voor het versturen van je relatiegeschenk? Pak een paraplu met je logo erop! Ook de ouderwetse balpen doet het nog altijd goed. Daar kunnen we er niet genoeg van hebben, nietwaar? Hetzelfde geldt voor een bijpassend notitieblok, ideaal! Van doppers tot kantoorklok en van keycords tot koffiemok. Er zijn zoveel items waar je je zakenrelaties gegarandeerd blij mee gaat maken.

Snel geregeld
Wanneer je een relatiegeschenk weggeeft, wilt je er wel zeker van zijn dat de kwaliteit goed is. Alleen op die manier kunt je er vanuit gaan dat de items daadwerkelijk vaak gebruikt gaan worden. Vanzelfsprekend moeten deze extra’s je niet te veel kosten. Daarom is het goed om kritisch te kijken naar de juiste aanbieder van deze relatiegeschenken. Een voorbeeld van een betrouwbare leverancier is Maxilia. Hier koopt je niet alleen voordelig in, je kunt er ook vanuit gaan dat de levering snel is en dat je gadgets van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Wel zo’n fijn en vertrouwd gevoel.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend