UDIROS richt vizier op zaterdagvoetbal

UDIROS richt vizier op zaterdagvoetbal

0

NIEUWEHORNE – Het afgelopen jaar is er door het voetbalbestuur, in samenwerking met de leden en vrijwilligers van de afdeling voetbal, onderzocht welk scenario het meeste perspectief biedt voor de toekomst van de vereniging.

De resultaten van dit onderzoek hebben het bestuur, met overtuigende steun van de leden en vrijwilligers, doen besluiten om over te stappen naar zaterdagvoetbal.

UDIROS volgt hierin de maatschappelijke tendens dat steeds meer traditionele zondagclubs overstappen naar de zaterdagtak. De club verwacht hiermee de continuïteit te waarborgen en de binding tussen de jeugd en andere leden te versterken. Een bijkomende meevaller is dat de club komend seizoen in de 4e klasse zaterdag kan instromen als men zich dit seizoen handhaaft in de 4e klasse zondag.

Met pijn in het hart wordt afscheid genomen van het zondagvoetbal. Waar de herinneringen blijven wordt er met vertrouwen en frisse energie uitgekeken naar de toekomst. Hierin zal alles in het werk worden gesteld om UDIROS als zaterdagvereniging op de kaart te zetten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend