UNIS Flyers hebben geen moeite met toekomstteam Tilburg Trappers

UNIS Flyers hebben geen moeite met toekomstteam Tilburg Trappers

0

HEERENVEEN – UNIS Flyers boekten vrijdagavond een makkelijke overwinning op het Tilburg Trappers Toekomstteam. Na de eerste periode stonden de Flyers al met 9-0 voor, uiteindelijk werd het zelfs 15-1.

De Flyers, die eindelijk weer in haar eigen ijshockeyhal Thialf konden spelen, hadden een makkelijke avond tegen de hekkensluiter van de BeNe League. In de eerste periode kwamen de Flyers al met 9-0 voor. In de tweede periode ging de thuisploeg gewoon door met scoren: 14-1. In de derde periode maakten de Flyers er nog 15-1 van.

Eerder dit jaar, op 20 januari, wonnen de Flyers ook al van het Toekomstteam van de Tilburg Trappers, in Tilburg werd het toen 0-20. Door de overwinning blijven de UNIS Flyers op de derde plaats van de BeNe League staan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend