Optredens, workshops en lekker eten op het Cultuurklank Festival in De Rinkelbom

Optredens, workshops en lekker eten op het Cultuurklank Festival in De Rinkelbom

0

HEERENVEEN – Dit weekend staat De Rinkelbom in het teken van culturen. Verschillende cultuuraanbieders uit de hele gemeente Heerenveen komen hier optreden, geven workshops en kunnen je meer vertellen of hun activiteiten. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.

Deze editie staat in het teken van de grote diversiteit aan cultuuraanbieders. Tijdens het festival zijn er gratis workshops, diverse optredens, een muzieklokaal vol instrumenten om uit te proberen, karaoke én er is een foodplaza in het hart van het gebouw. Een weekend vol muziek, dans, kunst en lekker eten dus. De Rinkelbom wordt omgetoverd tot een plek waar je met het hele gezin naar toe kunt gaan of in je eentje om je eens heerlijk onder te dompelen in de vele facetten van cultuur.

Zaterdagmiddag was het gezellig druk op het festival. Zondag gaat het Cultuurklank Festival om 12.00 uur weer van start!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend