Wegens succes komt Het Zandkasteel opnieuw naar het Posthuis theater

Wegens succes komt Het Zandkasteel opnieuw naar het Posthuis theater

0

HEERENVEEN – De populaire Z@ppelin-televisieserie ‘Het Zandkasteel’ is in tien jaar uitgegroeid tot een van de favoriete theateruitjes voor drieplussers. Ook in het Posthuis Theater is Het Zandkasteel al verschillende keren te gast geweest. Zondagmiddag 17 februari om 14.00 uur en 16.00 uur staat Het Zandkasteel opnieuw in het Posthuis in Heerenveen, met de voorstelling ‘Op de piratenboot’.

‘Het Zandkasteel Op de piratenboot’ is een vrolijke, interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals ‘De Neuzenkriebeldans’. En natuurlijk zijn Prinses Sassa, Toto en Koning Koos levensecht aanwezig. Ditmaal spelen de kindervrienden en Koning Koos hun favoriete spelletje: piraatje. Op het toneel veranderen ze in stoere zeerovers en gaan ze met hun eigen boot op zoek naar een schat. Als ze die eenmaal vinden, glimmen Sassa en Toto van trots.

De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend