Talentgroepen obs Ekke de Haan naar NNKS

Talentgroepen obs Ekke de Haan naar NNKS

0

HEERENVEEN – Voor het tweede jaar op rij nam, in het kader van talentontwikkeling, obs Ekke de Haan deel aan de voorronde van het NNKS. (Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance, Showdance en Moderne dans)

Deze 2 dansgroepen vertegenwoordigden de basisschool uit Heerenveen. De 30 danseressen dansen als enige basisschool mee tussen allemaal dansscholen.

De voorronde werd gehouden in sportcentrum Drachten. Dansgroep BCD SchoolClass, kwam in de categorie modern t/m 12 jaar uit. Zij dansten op het instrumentale nummer van ‘Leave the light on’. Met hun mooie dans over het thema lezen veroverden zij de 4e plaats.

De BCD SchoolCrew, met 21 danseressen nam het op in de categorie show t/m 8 jaar tegen diverse dansgroepen uit Friesland. Zij beelden een feestje uit van de film Trolls en behaalden hiermee een goede 3e plaats.

Het was de eerste voorronde van in totaal vier, met uiteindelijke doel, plaatsing voor de finale op 25 mei a.s. De leiding van beide dansgroepen (onder de noemer van Bewegingscentrum Drachten) is in handen van Nellie Hoekstra, leerkracht van groep 2.

Fotograaf: Wendy Oppersma

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend