Gewonde bij eenzijdig ongeval in Langezwaag

Gewonde bij eenzijdig ongeval in Langezwaag

0

LANGEZWAAG – Bij een eenzijdig ongeval op de Klidze Rjocht in Langezwaag is woendagochtend een persoon gewond geraakt.

De bestuurder was vermoedelijk door de gladheid van de weg geraakt. De auto belandde in de sloot.  De brandweer van Gorredijk en Drachten kwamen evenals een ambulance en het mobiel medisch team naar de plaats van het ongeval. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn benarde positie bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

De bestuurder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft tijdens het incident was de weg afgesloten voor het overige verkeer. Een berger kwam ter plaatse om de auto af te slepen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend