Werkzaamheden ijshockeyhal Thialf liggen op schema

Werkzaamheden ijshockeyhal Thialf liggen op schema

0

HEERENVEEN – In de IJshockeyhal van ijsstadion Thialf wordt momenteel hard gewerkt aan de dakconstructie.

De ijshockeyhal werd op 6 december gesloten door burgemeester Tjeerd van der Zwan omdat de constructie niet langer veilig was.

De komende dagen worden er grote steigers gebouwd, zodat de medewerkers van aannemer Van Wijnen bij het dak kunnen komen. De houten spanten worden met elkaar in verbinding gebracht, en er komen stalen windverbanden die het dak sterker maken.

Alles moet op maat worden gemaakt. Toch heeft Thialf-directeur Marc Winters geen zorgen over de datum van de heropening op 1 februari. Het ijs in de hal blijft tijdens de werkzaamheden liggen. Er zijn grote matten op gelegd zodat zowel het ijs als de klussers goed zijn beschermd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend