Opnieuw meespelen met de Postcode Loterij blijkt goede zet voor Dick en Door uit Heerenveen

Opnieuw meespelen met de Postcode Loterij blijkt goede zet voor Dick en Door uit Heerenveen

1

HEERENVEEN –  – Drie bewoners van de straat Hopman in Heerenveen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

Op hun postcode 8448 NN is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Zij winnen ieder 25.000 euro en onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Stephan (34) wint 25.000 euro en is blij verrast: “De grootste wens van mijn kersverse vrouw en mij is om een reis naar Curaçao te maken. Dat kunnen we nu doen!”

Dick (68) en Door winnen 25.000 euro én de BMW: “We dachten, laten we het jaar goed beginnen door weer mee te spelen met de Postcode Loterij. We hadden er al een goed gevoel over! Nu gaan we lekker reizen; Schotland, Noorwegen en Ierland staan hoog op onze verlanglijst!”

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de straat Hopman in Heerenveen is op vrijdag 11 januari te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Foto’s: ©Roy Beusker Fotografie

1 reactie

  1. Winnaars van harte ! Houd wel rekening met de kansspelbelasting !! Persoonlijk zal ik nimmer met een loterij meedoen waar je privacy zo mee in het geding is als de postcode loterij: Met je smoelwerk op t.v. en in de kranten. Wie een grote prijs wint kan alvast rekenen op een toenemende vriendenkring. (U mag 1 x raden hoe dat toch zou komen) Wij spelen wel mee met de staatsloterij. Of we ooit een dikke prijs winnen ?? Gaan we maar niet van uit. Mocht dat nou wel gebeuren, dan krijg je het bedrag netto. Wat nog belangrijker is: Jij bepaalt zelf wie je wel dan niet mee laat delen in de feestvreugde. Als je dan verstandig bent ruil je niet van de ene op de andere dag je wagentje van 10 jaar voor b.v. een Tesla.
    Nogmaals: winnaars van harte. Wees blij dat je geen tonnen of miljoenen hebt gewonnen maar een leuke som geld welke in ieder geval geen bedelbrieven zal opleveren………

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend