Laatste oproep voor eigenaren van drietal boten in Engelenvaart

Laatste oproep voor eigenaren van drietal boten in Engelenvaart

0

HEERENVEEN – In de Van Engelenvaart, ter hoogte van de Brekken en Tjalk te Heerenveen, liggen al geruime tijd 3 boten: Djoy, Lotus en een naamloze boot.

Ondanks dat deze op 2 november 2018 voorzien zijn van een sticker met waarschuwing heeft niemand gereageerd. De gemeente Heerenveen heeft daarom een last onder bestuursdwang bevestigd aan de boten op 12 december 2018. De boten zijn niet verwijderd voor 21 december 2018 zoals de gemeente heeft gevraagd.

De gemeente doet nu de laatste oproep aan de eigenaren om de boten voor 15 januari 2019 te verwijderen. Zo niet dan haalt de gemeente de boten weg op kosten van de eigenaar. Daarna gaat men over tot verkoop of vernietiging van de boot.

De boten zijn te zien op de foto’s.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend