Grote controle op A32 tussen Heerenveen en Wolvega

Grote controle op A32 tussen Heerenveen en Wolvega

0

HEERENVEEN – De politie hield donderdag een grote verkeerscontrole op de A32 tussen Heerenveen en Wolvega.

Het ging om een controle die gericht was op auto’s met aanhanger en bedrijfswagens.  De technische staat van de voertuigen werd door agenten aan een inspectie onderworpen. Daarnaast werd met een mobile weegbrug gekeken naar eventueel te zwaar beladen voertuigen. Er werden diverse processen verbaal uitgeschreven. Te zwaar beladen voertuigen werden ter plekke gelost. Het aantal geconstateerde overtredingen is niet bekend.

Foto’s: ©Richard de Boer

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend