Vrijblijvend kennismaken met Jeugdkarate in Heerenveen

Vrijblijvend kennismaken met Jeugdkarate in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Speciaal voor jongens en meisjes 6-12 jaar organiseert Sportclub F en F The Inner Way op maandag 14 en maandag 21 januari van 18.30-19.30 uur kennismakingslessen Jeugdkarate in gymzaal de Kempenaer in aan de Dr. Wumkeslaan 4 in Heerenveen.

De lessen worden verzorgd door Sensei Peter Smit. Kyokushin Karate is bijzonder goed voor de mentale en motorische ontwikkeling van kinderen. Het zorgt voor een goede balans, verbeterde coördinatie en geeft zelfvertrouwen. Daarnaast is het gewoon leuk om te doen en is het een ideale manier om het teveel aan energie kwijt te kunnen. Kennismaken met Jeugdkarate gaat het beste in trainingsbroek en t-shirt; gewoon op blote voeten.

Meer informatie beschikbaar op www.sportclubfenf.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend