Zwemestafette voor ALS in Heerenveen is een groot succes

Zwemestafette voor ALS in Heerenveen is een groot succes

0

HEERENVEEN – Na een succesvolle eerste editie van de zogenaamde ‘kerstzwemestafette’ besloot zwemvereniging HZ&PC uit Heerenveen het dit jaar te herhalen, maar dan voor een goed doel: stichting ALS Nederland.

Ze hadden gehoopt zo’n 3.000 euro op te halen, maar met nog een paar dagen te gaan zit de zwemvereniging al op 23.000 euro.

De actie is een groot succes. Het geld wordt opgehaald met een zwemestafette die zaterdagavond plaats zal vinden. De sponsor van de zwemestafette was al actief voor mensen met de spierziekte. Daarom werd er voor dit doel gekozen. Nu de 23.000 euro al gehaald is, stelt de vereniging haar doel bij en hoopt 25.000 euro op te halen. De actie loopt nog tot 31 december.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend