Team Houwitzer is weer ready to fire!

Team Houwitzer is weer ready to fire!

0

AKKRUM – Traditioneel organiseert stichting Team Houwitzer weer HET oudejaars evenement voor Akkrum, Nes en inmiddels ook de wijde omgeving!

Evenals als voorgaande jaren is de locatie weer aan de Polsleatwei 12a te Akkrum. Dit jaar zijn er geen bouwtechnische ontwikkelingen maar hebben de mannen zich dit jaar gericht op organisatorische ontwikkelingen. Zo zijn is team Houwitzer dit jaar een stichting geworden en hebben alles omtrent verzekeringen, bankzaken en sponsoring beter gedocumenteerd. Wat verder nieuw is dit jaar, is een tent. In plaats van de eigen kleine eigen partytent is er nu een grote feesttent gehuurd van 20×10 meter inclusief verwarming!

Ook is er een kleine wijziging aangebracht in de kidsclinic. Er worden dit jaar 2 clinics gehouden, voor de kinderen van 6 tm 9 jaar.  Zij kunnen op de traditionele wijze met verfblikjes carbid schieten. Voor de jeugd vanaf 10 jaar is er een clinic met de kanonnen. Aanvangstijd voor beide clinics is 15:30 uur. Opgave is niet nodig!

,,Natuurlijk schieten we ook weer de gehele dag carbid met onze 15 kanonnen en onze 12 schots carrousel. Ook dit jaar sluiten we weer af met een vuurwerkshow welke mooier en vetter wordt dan ooit tevoren. We hebben ‘t budget weer opgeschroefd en we beloven u weer een waar spektakel! De vuurwerkshow zal omstreeks 17:30 uur van start gaan. Zoals u van ons gewend bent hebben we ook dit jaar weer een breed aanbod aan drank en eten welke u volledig aangeboden wordt door Team Houwitzer. Ook de toegang tot het carbidschieten, de vuurwerkshow en deelname aan de kidsclinic is gratis. Een vrijwillige bijdrage in 1 van onze melkbussen vinden we geweldig zodat we dit fantastische evenement elk jaar kunnen organiseren. Graag tot ziens op 31 december!” laat Team Houwitzer weten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend