UNIS Flyers zaterdag op bezoek bij Zoetermeer Panters

UNIS Flyers zaterdag op bezoek bij Zoetermeer Panters

0

HEERENVEEN – Voor de UNIS Flyers staat er komend weekend maar één wedstrijd op het programma. De ploeg van coaches Mike Nason en Jacco Landman reist zaterdagavond naar Zoetermeer.

De ontmoeting met Panters begint om 20.15 uur. Vorig weekend won UNIS Flyers beide duels. Van Chiefs Leuven werd met 6-3 gewonnen en van Mechelen Golden Sharks met 2-7.

Nason is tevreden over beide winstpartijen. ,,We hadden meer goals moeten maken en we gaven een paar cadeautjes (lees: goals) weg. Sinterklaas kwam vroeg dit jaar,” grapt de coach. Vooral in de wedstrijd tegen Chiefs Leuven vond Nason dat zijn team de hele wedstrijd domineerde. ,,De uitslag van 6-3 vond ik geen goede weergave van de verhoudingen in de wedstrijd.”

UNIS Flyers heeft in de BeNe-League de minste verliespunten en coach Mike Nason wil dat graag zo lang als mogelijk houden. ,,We hebben twee wedstrijden achterstand,” vertelt Nason over de ranking. “Die twee wedstrijden moeten we nog spelen. Het is een korte competitie en elke wedstrijd is belangrijk. Ieder punt telt.”

Zaterdagavond gaat Nason met zijn team op bezoek bij Zoetermeer Panters. De hoofdcoach verwacht een lastige wedstrijd. ,,Flyers heeft het nooit gemakkelijk in Zoetermeer. Waardoor dat komt weet ik niet. We hebben in de bekercompetitie al twee keer tegen ze gespeeld, dus we kennen het team van Zoetermeer. Panters heeft een goede goalie, maar we moeten gaan scoren en de kansen die we krijgen afmaken. Op papier lijkt het misschien een gemakkelijke tegenstander, maar dat is het absoluut niet. Vorige week won Eaters Geleen nipt in overtime (3-4) van Zoetermeer. Zoetermeer Panters is een team dat verrassende resultaten kan neerzetten,” aldus Nason die op zijn hoede is over de komende tegenstander.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend