Marco Heerschop opvolger van Erik Kofman als persvoorlichter sc Heerenveen

Marco Heerschop opvolger van Erik Kofman als persvoorlichter sc Heerenveen

0

HEERENVEEN – Marco Heerschop gaat vanaf 1 januari aan de slag als persvoorlichter van sc Heerenveen. Heerschop, die al werkzaam was op de afdeling communicatie, wordt de opvolger van Erik Kofman. De huidige persvoorlichter vertrekt in 2019 naar het MCL in Leeuwarden.

Erik heeft na ruim 3,5 jaar besloten om een andere weg in te slaan. “Ondanks dat ik nog altijd met heel veel plezier bij sc Heerenveen werk, heb ik in november besloten om de club te gaan verlaten. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, doelen en kansen op het gebied van communicatie. Ik kijk terug op mooie en leerzame jaren bij de club en ben dankbaar voor de kans die mij hier gegeven is.”

Marco neemt vanaf 1 januari de taken van Kofman als persvoorlichter over. Hij is al lange tijd verbonden aan de club, eerst als verslaggever voor sc Heerenveen.TV en sinds de zomer van 2016 als communicatiemedewerker. “Ik ben blij dat Marco mijn taken overneemt. Hij is voor velen een vertrouwd en bekend gezicht”, aldus de vertrekkende persvoorlichter.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend