Eijer Producties neemt tijdens eerste wedstrijd vijf bekers mee naar huis

Eijer Producties neemt tijdens eerste wedstrijd vijf bekers mee naar huis

0

JUBBEGA – Afgelopen zaterdag deed Eijer Producties met vijf teams mee aan het Dansspektakel in Leek.

Voor de dansers een extra spannende wedstrijd, omdat het de eerste wedstrijd van het seizoen is. Zij en hun danscoaches zijn dan ook heel benieuwd wat de jury van hun dansen vinden. De dansers van Eijer Producties kunnen in ieder geval tevreden terugkijken op de wedstrijd.

Ze gingen namelijk met de volgende prijzen naar huis: B- Yellow (uit Heerenveen), 3e plek. (9-10 jaar), Shawty (uit Gorredijk), 1e plek (9-10 jaar), Dare Devils (Oosterwolde), 3e plek (11-12 jaar), Epic (Gorredijk), 3e plek (13-16 jaar) En DSAT, 2e plek (13-16 jaar)

Dit belooft veel voor het komende seizoen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend