Eijer Producties neemt tijdens eerste wedstrijd vijf bekers mee naar huis

Eijer Producties neemt tijdens eerste wedstrijd vijf bekers mee naar huis

0

JUBBEGA – Afgelopen zaterdag deed Eijer Producties met vijf teams mee aan het Dansspektakel in Leek.

Voor de dansers een extra spannende wedstrijd, omdat het de eerste wedstrijd van het seizoen is. Zij en hun danscoaches zijn dan ook heel benieuwd wat de jury van hun dansen vinden. De dansers van Eijer Producties kunnen in ieder geval tevreden terugkijken op de wedstrijd.

Ze gingen namelijk met de volgende prijzen naar huis: B- Yellow (uit Heerenveen), 3e plek. (9-10 jaar), Shawty (uit Gorredijk), 1e plek (9-10 jaar), Dare Devils (Oosterwolde), 3e plek (11-12 jaar), Epic (Gorredijk), 3e plek (13-16 jaar) En DSAT, 2e plek (13-16 jaar)

Dit belooft veel voor het komende seizoen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend