De nieuwe Omrin Afvalapp is nu beschikbaar

De nieuwe Omrin Afvalapp is nu beschikbaar

3

HEERENVEEN – Alle afvalzaken op een rij in één app. Dat is wat de nieuwe Omrin Afvalapp biedt. Om burgers nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van afval, is samen met elf Friese gemeenten de nieuwe afvalapp ontwikkeld.

De app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App-en Play Stores en biedt veel handige functies zoals een reminder voor het legen van containers, een overzichtelijke scheidingswijzer, het aanvragen van een milieupas en het aanmelden van grof vuil om opgehaald te worden. Ook zijn de locaties van textiel en glascontainers handig en snel terug te vinden.

Download de app voor iOS of Android

De nieuwe Afvalapp is gratis beschikbaar in de App Store of Play Store. Zoek op ‘Omrin Afvalapp’ en download de app. De gebruikers van de oude Afvalapp hoeven alleen de update van die app uit te voeren.

De nieuwe Omrin Afvalapp is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Achtkarspelen, Ameland, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Waadhoeke en Weststellingwerf.

3 reacties

  1. En ja hoor, alweer zo’n instelling die er van uit gaat dat iedereen maar een smartphone of tablet heeft !!!
    Nou, ik dus niet en ik vertik het om een van die dingen aan te schaffen omdat bedrijven/instellingen/banken menen dat je zo’n ding maar gewoon hebt !!! Leer toch verdorie eens dat niet elkeen daar van gediend is of in geval van veel ouden van dagen er gewoon niet mee overweg kunnen. Misschien over 40 a 50 jaar wanneer onze generatie is gaan hemelen mag jmen er van uit gaan dat elkeen zo’n ding waarschijnlijk wel zal hebben…..

  2. Henk Miedema op

    Een dag niet geklaagd, is een dag niet geleefd, nietwaar Peter Bokma? Je kunt de informatie ook nog steeds prima vinden op de Omrin website, gewoon met behulp van je oude vertrouwde computertje. Dus helemaal geen enkele reden om weer de briesende huismus uit te hangen. De hele wereld draait niet om Peter Bokma. Dit is gewoon een uitstekend, prijzenswaardige actie van Omrin.

    • u vindt ook altijd wel een stok om de hond te slaan, waarbij ik dan de rol van hond mag vervullen. U schijnt ook niet helemaal te begrijpen dat de meeste door mij aangehaalde zaken juist niet alleen om mijn persoontje draaien maar om groepen mensen; in dit geval om vooral ouderen. Ikzelf heb waarschijnlijk andere redenen dan er niet mee over weg te kunnen maar om privacy redenen waar de persoon Miedema blijkbaar geen begrip voor wil opbrengen !!!

X
X

Deel dit met een vriend