Jaap Stalenburg terug in de gemeenteraad van Heerenveen

Jaap Stalenburg terug in de gemeenteraad van Heerenveen

0

HEERENVEEN – Jaap Stalenburg komt per 17 december terug in de gemeenteraad van Heerenveen.

Hij vervangt in de PvdA fractie Janita Baron die haar raadslidmaatschap niet meer kan combineren met haar haar drukke werkzaamheden. Stalenburg is ervaren in de gemeenteraad van Heerenveen en pakt zijn oude portefeuille weer op. Stalenburg staat ook op de conceptlijst voor Provinciale Staten. Als hij gekozen wordt in de Staten dan zal hij in de gemeenteraad zijn zetel afstaan aan de eerste opvolger, Jan Julius Buwalda.

In maart zei Jaap Stalenburg  zijn lidmaatschap van de plaatselijke PvdA op. Hij deed dit omdat hij gefrustreerd was over de procedure van de kandidaatstelling en de wijze waarop het bestuur van de partij in de gemeente Heerenveen daarmee is omgegaan.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend