D66 Heerenveen zoekt Jongerenambassadeur met een missie

D66 Heerenveen zoekt Jongerenambassadeur met een missie

0

HEERENVEEN – D66 Heerenveen is benieuwd naar de mogelijkheden voor een jongerenraad in de gemeente Heerenveen.

De perfecte klus voor een jongerenambassadeur die – in het kader van de maatschappelijke diensttijd – jongeren impact wil laten maken op lokaal beleid. Aanmelden kan nu. De unieke mogelijkheid voor jou als jongere om jouw stem te laten horen in de gemeente!

Jongerenambassadeurs laten de stem van hun generatie horen bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Zo zitten jongeren aan tafel bij beslissingen die genomen worden over hún toekomst. Rixt de Jong, gemeenteraadslid voor D66 in Heerenveen, is enthousiast over het project: “Het is belangrijk dat jongeren betrokken zijn bij lokaal beleid, en de gemeente kan zó veel hebben aan de stem van jongeren. Daarom wil D66 graag een jongerenraad opzetten in de gemeente. En wie kan dat beter doen dan een jongerenambassadeur? Wij heten die enthousiaste jongere tussen de 15 en 21 jaar van harte welkom!”

De vacature

Jouw impact en ideeën direct terugzien op lokaal niveau? D66 Heerenveen staat te springen om jouw inzichten! De partij is benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een Jongerenraad in de gemeente en wil dat laten onderzoeken door een Jongerenambassadeur. Dus wil jij een rol spelen bij het vergroten van de stem van jongeren bij de gemeente? Denk jij mee over verschillende vormen en geef je D66 Heerenveen advies? Dan bij jij de enthousiaste jongere die we zoeken in Heerenveen!

Zo word jíj Jongerenambassadeur

Jongerenambassadeur ben je natuurlijk niet alleen. Samen met andere jongeren start jij je ambassadeurschap met een trainingsdag, waarbij je de handvatten krijgt om je ideeën in te brengen bij de organisatie. Ook leer je hier je persoonlijke coach kennen, die jou begeleidt tijdens het traject. Dan kan het ambassadeurschap echt beginnen: maximaal één dagdeel per week ga je gedurende een aantal maanden aan de slag bij de organisatie! Hierbij denken we graag met je mee over de invulling en je rooster. Tijdens een feestelijke eindconferentie presenteren alle Jongerenambassadeurs welke impact zij gehad hebben. En je hebt óók nog iets bijzonders op je CV staan: Jongerenambassadeur.

Meedoen kan altijd

Op de website www.jongerenambassadeurs.com/droomplek vind je de vacature als Jongerenambassadeur bij D66 Heerenveen. Ben jij enthousiast maar is deze vacature niet precies wat je zoekt? Je vindt op de website ook andere droomplekken. Natuurlijk zijn jouw ideeën altijd van harte welkom! Dus weet jij al waar je aan de slag wilt? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Mail gerust naar onze projectleider Jasmijn (jasmijn@jongerenambassadeurs.com). Of stuur ons een berichtje op Facebook, Instagram of Twitter!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend