Lampionoptocht door recreatiezaal Leppehiem in Akkrum

Lampionoptocht door recreatiezaal Leppehiem in Akkrum

0

AKKRUM – Zaterdagavond rond half zeven verzamelden zich een grote groep ouders, pake’s en beppe’s en heel veel kinderen op het Heechein in Akkrum.

De Sint Maarten lampionnen optocht aangevoerd met Fanfare Harmonie & Drumband ging een ronde door het dorp maken. De optocht ging onder politiebegeleiding van start en eindigde bij Leppehiem. Daar gingen alle kinderen en belangstellenden een ronde maken door de recreatiezaal. De ouderen genoten hier volop van. Met de muzikale noten van Fanfare Harmonie & Drumband was dat dan ook geen probleem.

Alle kinderen ontvingen een traktatie bon die werd aangeboden door de Verenigde Ondernemers Akkrum Nes (VOAN). Tegen inlevering van deze traktatie bon, aan het einde van de optocht bij de pake en beppe’s in Leppehiem, ontvingen de kinderen een zakje met smakelijke inhoud. De inhoud en het zakje waren dit jaar mede mogelijk gemaakt door: Echte Bakker Boonstra, Hubo Akkrum, Op&Top Heerenveen, Sally en de VOAN.

Foto’s: ©Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend