Kom speeddaten bij Buurtzorg!

Kom speeddaten bij Buurtzorg!

0

HEERENVEEN – Goede zorg vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt.

Zo snel mogelijk inspelen op de zorgvragen, samen oplossingen zoeken en grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat nodig is. Buurtzorg levert o.a. persoonlijke verpleging en verzorging en palliatieve/terminale zorg thuis.

Buurtzorg is op zoek naar (wijk)verpleegkundigen in de regio Wolvega, Heerenveen en Noordwolde. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wil jij werken in een klein zelfsturend team? Kom langs op de: informatieavond + speeddate! Deze wordt gehouden op woensdagavond 14 november van 19.00 uur tot 21.00 uur aan de Oranje Nassaulaan in Wolvega.

Meer informatie op https://www.facebook.com/buurtzorgwolvega/ 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend