Eerste Gouden Plak Academy een groot succes

Eerste Gouden Plak Academy een groot succes

0

HEERENVEEN – Dinsdag 6 november vond in Thialf de eerste Gouden Plak Academy plaats. Heerenveen ’n Gouden Plak organiseerde deze academy in samenwerking met NDC mediagroep.

De zaal zat vol met tientallen geïnteresseerde ondernemers uit de regio Heerenveen: een mooie opkomst! De organisatie heeft veel positieve reacties op deze eerste editie ontvangen.

Het thema van deze academy was: marketing & innovatie. De drie sprekers; Joost Pâques – Pâques, Joël Darius – NDC mediagroep en Bert Rappagne – Crossmedia Communicatiegroep, hebben hun ervaringen op het gebied van marketing en innovatie met de aanwezigen gedeeld. Zij wisten de zaal te boeien met hun lezingen en praktische voorbeelden.

Heerenveen ’n Gouden Plak is verantwoordelijk voor de regiomarketing van Heerenveen en heeft als doel er samen voor te zorgen dat de hele regio ´n gouden plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. Met deze academy wil Heerenveen ’n Gouden Plak ondernemers in de regio, door middel van inspirerende verhalen, kennis op het gebied van marketing bijbrengen. Gezien alle positieve reacties is dat met deze eerste editie zeker gelukt.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend