Hoveniersbedrijf Herman de Vries sponsort materiaal nieuwe scoutinggroep Polaris

Hoveniersbedrijf Herman de Vries sponsort materiaal nieuwe scoutinggroep Polaris

0

HEERENVEEN – Hoveniersbedrijf Herman de Vries uit Heerenveen schenkt Scouting Polaris pionierpalen en touw, waarmee de nieuwe scoutinggroep hun jeugdleden uitdagende pionierobjecten kan laten bouwen.

Tijdens de opkomst van zaterdag 10 november 2018 draagt Herman de Vries bij de Overtuin het materiaal officieel over aan Scouting Polaris. Pionierpalen worden samen met touwen gebruikt om grote tijdelijke objecten, zoals torens, draaimolens of kamptafels, te bouwen. Hierbij worden de palen onderling met knopen en sjorringen verbonden. Doordat de palen wel tot 10 meter lang kunnen zijn en alleen door touwen bijeen worden gehouden is moet er aan de knopen de nodige aandacht worden besteed. Hier ontwikkelen de jeugdleden zich dan ook al vanaf jonge leeftijd in.

Herman de Vries: “Bij Scouting Polaris zijn ze duurzaam en met oog voor de natuur bezig, wat goed past bij mijn hoveniersbedrijf. De manier waarop Scouting Polaris hun jeugdleden laat groeien en de betrokkenheid van hun vrijwilligers daarbij spreekt mij als ondernemer erg aan. Toen ik hoorde dat de nieuwe scoutinggroep deze voor hun programma belangrijke materialen miste heb ik aangeboden hun daarin te ondersteunen. Van deze piopalen gaan ze nog jaren plezier hebben.”

Scouting Polaris is hoveniersbedrijf Herman de Vries erg dankbaar voor het sponsoren van dit materiaal. We zullen de piopalen en het touw de komende jaren goed kunnen gebruiken tijdens het scoutingprogramma.

Meer informatie staat op onze websites: www.scoutingpolaris.nl en www.hermandevries.com.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend