42 winkeliers doen mee aan tweede editie van De Wijnroute

42 winkeliers doen mee aan tweede editie van De Wijnroute

0

HEERENVEEN – Wijnspecialist De Wijnschuur en Boutiquehotel & Grandcafé ’t Gerecht organiseren gezamenlijk op donderdagavond 22 november van 17.30 uur tot 21.00 uur De Wijnroute in het centrum van Heerenveen.

Tijdens dit evenement kunnen deelnemers bij ruim 40 winkeliers verschillende wijnen van De Wijnschuur proeven. “Afgelopen april was het een groot succes” aldus Laura van den Akker, eigenaresse van De Wijnschuur.

Op donderdagavond 22 november van 17.30 uur tot 21.00 uur organiseren wijnspecialist De Wijnschuur en Boutiquehotel & Grandcafé ’t Gerecht voor de tweede keer De Wijnroute. Het doel van deze avond is de koopavond in het centrum van Heerenveen weer leven in te blazen.

De Wijnroute Deelnemers kunnen tijdens De Wijnroute bij ruim 40 winkeliers in het centrum van Heerenveen verschillende wijnen van De Wijnschuur proeven. De Wijnroute start en eindigt op Het Gemeenteplein, voor ’t Gerecht.

Voorwaarden Tickets voor deelname zijn te verkrijgen bij De Wijnschuur en ’t Gerecht, in Heerenveen. Tijdens de voorverkoop tot 15 november is de prijs van een ticket €12,50, na 15 november kost een deelnameticket €17,50. Deelnemers ontvangen een toegangsbandje en een uniek gegrafeerd wijnglas, speciaal voor het evenement.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend