Sevenwolden gymnasium leerling Ties Kramer wint mountain bike Nationale Sportweek

Sevenwolden gymnasium leerling Ties Kramer wint mountain bike Nationale Sportweek

0

HEERENVEEN – Vrijdag werd Ties Kramer, gymnasium leerling van Sevenwolden, door wethouder Jelle Zoetendal van de Gemeente Heerenveen in de pauze verrast met een mountain bike.

Ties heeft met zijn gymnasiumklas meegedaan aan de Adventure Run, onderdeel van de Nationale Sportweek in Heerenveen. Een van de activiteiten van de Nationale Sportweek was de “coördinatie race”; met behulp van de smartphone door het centrum van Heerenveen om zo snel mogelijk alle coördinaten te vinden en daar in te loggen. Degene die dit in twee weken het snelste had uitgevoerd, heeft een mountain bike gewonnen. Ties is de gelukkige winnaar door als eerste alle coördinaten te vinden.

Foto: FPH

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend