Priscilla Vlak exposeert fotocollages in bibliotheek Heerenveen

Priscilla Vlak exposeert fotocollages in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – De hele maand november exposeert Priscilla Vlak onder de titel “ Bloeitijd” haar uitvergrote collages en enkele originelen in de bibliotheek van Heerenveen.

Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De afgestudeerd beeldend kunstenaar (Minerva, Groningen, 2015) gebruikt materiaal dat afkomstig is uit natuurboeken. De afbeeldingen krijgen daardoor een nieuwe functie. De samenstelling van twee beelden is de kracht van de eenvoud. Soms zijn er geen woorden voor een gedachte of emotie, dan laat Vlak een collage voor zich spreken. Het doel is om een beeld te brengen dat zelf te interpreteren is. Ook is de liefde voor beweging terug te vinden in de collages.

Inspiratie vindt zij in de natuur: “In de natuur is bloei een mooi metafoor. Het kost tijd om tot het punt van bloei te komen. Alle groei kost tijd en overal is een tijd voor”

In haar dagelijks werk als postbode in Heerenveen geniet zij van de bewegende natuur. Zij verwondert zich ieder seizoen.

De ge-exposeerde afbeeldingen zijn ook te bestellen als ansichtkaart. De verrassende post op de mat, het overstijgt de digitale stroom informatie.

Bovendien blijft het een verrassing op welke tijd de post precies aankomt. Dus verras ook iemand met een kaartje!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend