Mezdi van Temptation Island zwaar gewond bij ongeluk in Heerenveen

Mezdi van Temptation Island zwaar gewond bij ongeluk in Heerenveen

7

HEERENVEEN – Op de kruising van de Rottumerweg en het Fonteinkruid in Heerenveen is maandag aan het einde van de middag een motorrijder zwaar gewond geraakt bij een botsing met een auto.

De motorrijder werd gelanceerd en belandde verderop in een sloot. Er kwamen onder andere twee ambulances en een traumahelikopter bij de plaats van het ongeluk. De motor zelf lag tientallen meters verderop in het struikgewas.

Het is onduidelijk hoe de aanrijding kon gebeuren.

Het slachtoffer op de motor blijkt Mezdi uit Temptation Island te zijn. In april van dit jaar werd zijn rijbewijs ingevorderd voor roekeloos rijgedrag.

7 reacties

 1. Onbelangrijk op

  Hoe het kon gebeuren? Ik doe maar een inschatting. Ik denk dat de bestuurder van de witte Audi een inschatting maakte dat de motorrijder 50 km/h reed. Waarschijnlijk het dubbele gezien de geschiedenis van de motorrijder. Dit alles is een aanname. Dit is geen constatering. Ik was er niet bij en bestuurde zowel de auto, als de motor niet. Het is puur een basering op onderstaande. En ja fik me af op mijn beredenering. Ik word daar koud, noch warm van.

  https://www.rtlnieuws.nl/rtlboulevard/artikel/4122016/politie-start-onderzoek-naar-levensgevaarlijke-snelwegrit-mezdi

  • jij en ik zijn er al uit maar een rechter laat deze mensen gewoon rijden. erg jammer

 2. Hij heeft links ingehaald waar dat niet mag op hoge snelheid en er niet bij nagedacht dat deze auto ging afslaan.
  Kortom deze man is niet rijbewijs waardig

 3. Als je 30 meter verder in de sloot wordt gevonden, als motor bestuurder, dan heb je geen 50 km per uur gereden. En links de vluchtheuvel voorbij gaan lijkt mij ook niet zo als je het geleerd hebt.

  • inderdaad Siebe, zo reken ik ook. Gelukkig heeft hij met zijn TT capriolen niemand letsel toegebracht. Hopelijk nemen ze zijn rijbewijs een paar jaar af, dat had na de vorige actie op de A32 al gemoeten. Zulke jongens zijn op de fiets nog niet te vertrouwen.

X
X

Deel dit met een vriend