STUUPSPORT al vijf een begrip in Thialf

STUUPSPORT al vijf een begrip in Thialf

0

HEERENVEEN – De schaatslessen van STUUPSPORT zijn na vijf jaar nog steeds een opvallende verschijning in Thialf.

Het unieke concept is helder, kinderen met veel plezier leren schaatsen en dat is te zien wanneer hun volgt op Sociale Media. Je ziet op foto’s en filmpjes stralende kinderen die door middel van oefeningen, spelletjes en met behulp van de kenmerkende rode emmers al snel behendig worden op het ijs. In de periode van vijf jaar is STUUPSPORT uitgegroeid tot een begrip in Thialf. Oprichter Ida Janssen en partner-in-crime Simone de Vries zijn na vijf jaar nog altijd even enthousiast. Inmiddels hebben ze versterking gekregen van Mees Wielinga en Ilse Kromkamp als instructeurs. Kinderen kunnen bij deze schaatsschool al vroeg beginnen. De cursus schaatspret is al te volgen vanaf 3 jaar. De persoonlijke aandacht, het plezier en de unieke werkwijze maken de Schaatspretlessen tot een fenomeen. Deze lessen draaien nu voor het vijfde seizoen. Het enthousiasme bij de kinderen is groot en dat is fantastisch om te zien. Niet alleen bij de schaatspretcursussen blijft het aantal deelnemertjes groeien, ook de trainingsgroep tot en met 12 jaar en de nieuwe cursus speciaal voor de ouders van de jonge schaatsertjes zijn erg in trek. De kleine groepen en de individuele aandacht gecombineerd met de gedrevenheid van de instructrices maken het succes van STUUPSPORT. Het vijfjarig-jubileum zal het gehele jaar door worden gevierd met allerlei feestelijke activiteiten.

Voor informatie zie: www.stuupsport.nl

Foto’s: ©Martin de Jong

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend