sc Heerenveen houdt opschoonactie zwerfaval rondom Abe Lenstra stadion

sc Heerenveen houdt opschoonactie zwerfaval rondom Abe Lenstra stadion

0

HEERENVEEN – sc Heerenveen is woensdagmiddag gestart met een opschoonactie om het zwerfaval rondom het Abe Lenstra stadion flink terug te dringen.

Een team bestaande uit jeugdspelers, speelsters van de sc Heerenveen-vrouwen, Stichting Wil en hoofd jeugdopleiding Jeffrey Talan, legde een parcours af om het stadiongebied van het Abe Lenstra stadion op een speelse manier zwerfaval-vrij te maken.

De actie is onderdeel van een brede zwerfafvalaanpak, gecoördineerd door NederlandSchoon. De aanpak bestaat uit tal van maatregelen, zo komen er in Heerenveen onder andere extra afvalbakken. Vandaag – woensdag 10 oktober – is het de Dag van de Duurzaamheid waarop scholen en sportclubs de handen uit de mouwen steken en een Clean Up houden rondom hun terrein. Hoofsponsor Groenleven heeft 100 kaarten beschikbaar gesteld voor de clubs die het meeste afval verzamelen.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend