Accolade gaat met de Straatbuzz de wijk in

Accolade gaat met de Straatbuzz de wijk in

0

HEERENVEEN – Woningcorporatie Accolade gaat met de Straatbuzz de wijken in. Op deze manier willen ze het gesprek aangaan met hun klanten.

Wat speelt er in de wijk? Wat gaat goed? Wat kan beter? Op zaterdag 13 oktober rijdt de Straatbuzz naar Oudeschoot. Bij MFA Skoattershûs heten ze alle huurders welkom. Accolade haakt met deze dag aan op de Dag van het Huren. Het thema van deze dag is een duurzame relatie.

Een goed gesprek

Huurders van Accolade zijn welkom tussen 12.00 en 14.00 uur. Medewerkers van verschillende afdelingen staan klaar voor een goed gesprek. Ook staan ze open voor ideeën om de leefbaarheid in het dorp te verbeteren. Een onderhoudsman is aanwezig om kleine reparaties meteen uit te voeren. Ook is er een springkussen voor de kinderen.

De Straatbuzz on tour

Na de Dag van het Huren is de Straatbuzz elke maand op een andere locatie te vinden. Na Oudeschoot rijdt de Straatbuzz naar Drachten. Meer informatie hierover staat op www.accolade.nl/straatbuzz.

De Dag van het Huren

De Dag van het Huren in Nederland is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes. Zo’n vijftig woningcorporaties organiseren activiteiten tijdens deze dag. De Dag van het Huren biedt Accolade een mooie kans om veel bewoners te spreken over wat er leeft in de wijken.

U bent van harte welkom

U bent van harte welkom op zaterdag 13 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur aan de Van Leeuwenhoekweg 2 in Oudeschoot. Dit is bij MFA Skoattershûs.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend