Tjongerschans ontvangt wederom Vaatkeurmerk

Tjongerschans ontvangt wederom Vaatkeurmerk

0

HEERENVEEN – Ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen heeft voor 2018 wederom het Vaatkeurmerk van de Harteraad ontvangen.

Het Vaatkeurmerk richt zich op de behandeling van aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen, buik, aorta en hals. Met het Vaatkeurmerk wil de Harteraad de kwaliteit van behandeling van zorg verbeteren en zorgverleners en zorgverzekeraars informeren over de kwaliteit van de in ziekenhuizen geboden vaatzorg.

Kwaliteitscriteria

Om het Vaatkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen. De criteria zijn in te zien op de site van de Harteraad: www.harteraad.nl/vaatkeurmerk.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend