Nieuwe fabriek Morssinkhof Plastics Heerenveen bereikt hoogste punt

Nieuwe fabriek Morssinkhof Plastics Heerenveen bereikt hoogste punt

0

HEERENVEEN – Op Ecopark De Wierde in Heerenveen wordt gewerkt aan de realisatie van een nieuwe fabriek van Morssinkhof Plastics.

Vrijdag werd het hoogste punt bereikt door aannemer Groothuis Bouwgroep, een mijlpaal. De fabriek gaat post-consumer kunststoffen verwerken tot regranulaat en moet april 2019 klaar zijn.

Werkgelegenheid
Naast het terrein van afvalinzamelaar en -verwerker Omrin rijst een metershoge fabriek op. Tegenover de kunststofsorteerinstallatie (KSI), ook nieuw in Heerenveen, bouwt Groothuis Bouwgroep een 200 bij 70 meter grote fabriek. Morssinkhof Plastics zal in Heerenveen zo’n 40 banen opleveren.

Over Morssinkhof Plastics
Morssinkhof Plastics concentreert zich op de recycling van kunststoffen HDPE, PP, PS en PET en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen. Met innovatieve technologieën en geavanceerde systemen worden afvalstromen verwerkt tot zuivere nieuwe grondstoffen. Morssinkhof Plastics is leverancier van vele toonaangevende bedrijven in Europa waaronder IKEA.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend