Facebook weigert advertentie Binnert Overdiep!

Facebook weigert advertentie Binnert Overdiep!

2

HEERENVEEN – Het kan vreemd lopen als je wilt samenwerken met een hightech-bedrijf als Facebook…

Boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen organiseert op vrijdagavond 21 september a.s. om 20u, voor de derde keer een Young Adult avond voor jongeren van ongeveer 15 tot 21 jaar in de boekhandel in Heerenveen.

Op deze avond staan boeken voor jongeren centraal! De crew van Hebban komt, er komen YA-influencers en er is een life Skype-sessie met de beroemde YA-schrijfster Julie Kagawa. Om meer ruchtbaarheid aan deze gezellige avond te geven is een advertentie opgesteld met een portret van Julie Kagawa en de tekst ‘Young Adult Avond’ in Heerenveen.

Deze advertentie is tot op heden door Facebook geweigerd omdat het strijdig zou zijn met hun advertentiebeleid. Inhoudelijk wil Facebook niet reageren maar waarschijnlijk is de combinatie van een vrouwenportret plus de woorden “young”, “adult” en “avond” in strijd met het gevoel voor fatsoen van de FB-algoritmes!

2 reacties

  1. Tsja, het wordt dan tijd om facebook te mijden, want als ze zo doen, gaat het hun te goed.

    De wrotter

  2. Met een bedrijf wat geen problemen heeft met anti holocaust maar wel met de schijnheiligheid en z.g. kuisheid wil je toch geen zaken doen ? Bovendien neemt dat bedrijf het ook al niet zo nauw met privacy.
    Laat suikerbuik lekker in z’n vet gaar koken en mijdt alles wat direct en indirect met smoelenboek te maken heeft.
    Er zijn andere manieren om deze avond onder de aandacht te trekken zoals b.v. twitter.
    Persoonlijk heb ik een afkeer van z.g. social media. Echter ik begrijp best wel dat je als bedrijf het een manier vindt om een groot publiek te bereiken. Neem dan de minst erge van al die privacy jattende opties.

X
X

Deel dit met een vriend