‘GROOT HEERENVEEN Bloemetje van de Maand’

‘GROOT HEERENVEEN Bloemetje van de Maand’

0

HEERENVEEN – GrootHeerenveen gaat maandelijks een persoon in het zonnetje zetten met de actie ‘GROOT HEERENVEEN Bloemetje van de Maand’.

Is er iemand in uw omgeving, die een Bloemetjes van de Maand van GROOT HEERENVEEN verdient? Een van uw werknemers die u op deze manier uw extra waardering toont bijvoorbeeld, of uw buurman, waar u altijd een beroep op kan doen? U kunt de persoon die volgens u een bloemetje van GROOT HEERENVEEN verdient opgeven door een mailtje te sturen naar redactie@grootheerenveen.nl.

Zet in de mail even kort uiteen waarom die iemand een bloemetje verdient en aan het einde van de maand kiezen wij uit de inzendingen een persoon. Vervolgens gaan wij met u langs deze opgegeven persoon om hem of haar een bos bloemen te bezorgen

Nota Bene: Van de uitreiking wordt wél een nieuwsitem met foto voor GROOT HEERENVEEN gemaakt. Daarvoor hebben we wel uw beider toestemming nodig.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend