Directiewijziging Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

Directiewijziging Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

0

HEERENVEEN – Rients Schuddebeurs is per 1 januari 2019 benoemd als directievoorzitter van Rabobank Utrecht en omstreken.

Rients is in 2011 aangesteld bij Rabobank Heerenveen en heeft in de afgelopen jaren vormgegeven aan de ontwikkeling van deze bank als toonaangevende bank in de regio. Als gevolg van de vacature die hierdoor ontstaan is, heeft de raad van commissarissen van Rabobank Heerenveen Audrey Antuma benoemd als opvolger in Heerenveen. Audrey is op dit moment directievoorzitter van Rabobank Noordenveld West-Groningen.

Joop Akkerman, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland: “Met grote waardering kijken we naar de bijdrage van Rients in de afgelopen 7 jaar. Hij heeft op een verbindende manier zijn functie vormgegeven, zowel intern als extern. Hij mag trots zijn op deze benoeming in Utrecht. Gelukkig zijn we erin geslaagd tijdig in een zeer passende opvolging te voorzien. In de persoon van Audrey Antuma komt een ervaren directeur de Friese banken versterken.”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend