Vrijdag 14 september gratis informatie over echtscheiding bij Fideliz Mediation

Vrijdag 14 september gratis informatie over echtscheiding bij Fideliz Mediation

0

HEERENVEEN – Het is zover u heeft de knoop doorgehakt en u gaat scheiden! En nu? Zoveel vragen spoken er door uw hoofd: “Hoe komt het financieel?”, “Waar kom ik te wonen?”, “Hoe vertellen we het aan de kinderen?”, “Moet er een echtscheidingsconvenant opgesteld worden?”, et cetera…

Wellicht een onzeker moment in uw leven. Veel mensen wachten o.a. door deze onzekerheid jaren, gemiddeld twee tot vijf jaar, met het nemen van de beslissing om te gaan scheiden. Fideliz Mediation wilt graag wat van deze onzekerheden bij u wegnemen en organiseert daarom op de Dag van de Scheiding, op vrijdag 14 september van 9.30 tot 16.00 uur, een Open Dag om u van enige informatie te voorzien. U krijgt een tasje met hierin een brochure met informatie omtrent scheiden, een checklist omtrent alles wat er geregeld moet worden tijdens de echtscheiding. En een luxe arceerstift om alle voor u belangrijke dingen te markeren. Ga voor meer informatie naar https://www.facebook.com/fidelizmediation/. Indien u op deze dag niet in de gelegenheid bent om te komen, dan mag u ook een mail sturen naar bernadette@fideliz.nl om het informatiepakket aan te vragen. U kunt ook bellen naar 0513 72 44 05.

Graag tot ziens bij de Open Dag! De koffie staat klaar!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend