Tresor Dance Center vanaf 4 september in Heerenveen

Tresor Dance Center vanaf 4 september in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Tresor Dance Center (TDC) is een dansschool voor iedereen! De plek voor de professionele als amateur in de urban danswereld.

De dansschool van nu. TDC is klein begonnen en is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de plek voor talentontwikkeling in de dansscene. TDC bied verschillende dansstijlen aan voor jong en oud. Voor ieder wat wils! Vanaf 4 september is TDC ook te vinden in Heerenveen. Iedere dinsdag worden er lessen gegeven in De Rinkelbom aan de Zwanendrift.

So You Think You Can Dance ?!

Met de lessen volgt TDC de laatste trends op dansgebied. Van Hiphop tot popping, van dancehall tot Afrodance. Bij TDC ben je verzekerd van de ultieme dance experience! De lessen zijn op alle niveaus en voor alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen krijgt iedereen de kans om mee te doen met de eindvoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien!

Leren, Plezier en Passie

Kwaliteit in de lessen staat bij TDC centraal. Naar huis gaan met het gevoel dat je iets geleerd hebt en voldaan bent. Plezier en respect in de lessen zorgt voor een plezierige sfeer in de dansschool. TDC staat bekend om zijn passie voor het ondersteunen van jonge talent om zich te ontwikkelen en ontplooien als volwaardige danser.

Meer informatie kun je HIER vinden!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend