Tour de Zhiyun bij Foto-Groep Heerenveen

Tour de Zhiyun bij Foto-Groep Heerenveen

0

HEERENVEEN – Wegens succes krijgt Foto Groep Heerenveen alle demo gimbals voor de filmers nog een keer in de winkel met de speciale kortingen.

Een filmpje posten op Instagram of Facebook, Vloggen met je mobiel of een compactcamera. Voor een heleboel mensen in de leeftijd 15 – 35 al de gewoonste zaak van de wereld.

Per minuut worden er wereldwijd uren videomateriaal ge-upload op socialmedia platforms. Ziet het er allemaal even mooi uit? Nee zeker niet! Vaak zijn de beelden schokkerig en bewegen veel te snel heen en weer. Om dit te ondervangen zijn er allerlei hulpmiddelen. De beste…? Een gImbal van ZHIYUN.

Zhiyun is wereldwijd één van de grootste producenten op het gebied van gimbals en stabilizers.

Zhiyun staat bekend om de ijzersterke, stille motoren en software voor de perfecte balansberekening. Een gimbal is een camera-, smartphone- of actioncam-houder met een stabiliserende functie.  Deze functie zorgt er voor dat uw camera, telefoon of actioncam recht blijft hangen, terwijl u zelf beweegt.  Zo worden bewegingen en trillingen in uw beelden geminimaliseerd, wat uw beelden een professionele uitstraling geeft.

“Zeg maar een statief met motortjes erin die er voor zorgen dat je camera zo stil mogelijk staat of zo vloeiend mogelijk beweegt. Hoe het werkt? Dat demonstreren wij van de Foto-Groep graag persoonlijk aan je in de winkel tijdens de TOUR DE ZHIYUN, deze week van  15 t/m 21 augustus bij Foto-Groep Heerenveen. Uiteraard is er voor elk type camera een speciaal model en voor iedereen hebben we een perfecte instore aanbieding tijdens deze actieperiode. Voel je welkom!” laat Arif Gumussu van Foto Groep weten.

Bekijk alle info online: https://www.foto-groep.nl/content/136-tour-de-zhiyun . 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend