Appeltaartwedstrijd als afsluiting PLUSmienskip project

Appeltaartwedstrijd als afsluiting PLUSmienskip project

0

MILDAM – Op 15 september is de ‘Mildam Oogst’-dag. Tevens is dit de afsluiting van het PLUSmienskip project.

Plaatselijk Belang Mildam heeft daarom een appeltaartwedstrijd uitgeroepen. De appeltaarten bakwedstrijd staat open voor alle inwoners uit Bontebok, Katlijk en Mildam en meedoen is makkelijk!

Een professionele jury ziet uw appeltaart met spanning tegemoet. Tijdens deze dag wordt de 1e prijs toegekend aan degene die de smakelijkste, origineelste, volmaaktst doorbakken appeltaart heeft ingeleverd.

Verlekker je vooraf aan een plan en geef je tijdig op. Bak de smakelijkste appeltaart die herkenbaar is als ‘appelbaksel’. Elke appelsoort mag, evenals eigen toevoegingen van kruiden, noten en/of vers fruit. Elke vorm mag, een ronde taart, slofje, strudel of tarte tatin, als het maar ‘appelig’ wordt.

Lever de taart op de PLUS Evenementen dag op 15 september tussen 11 en 12 uur in de speeltuin/evenemententerrein achter de Aylvalaan in Mildam. Zorg dat je wint! Aanmelden kan via pbhotmail@hotmail.com

Foto Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend