Stremming door werkzaamheden Rottumerweg Heerenveen - GrootHeerenveen

Stremming door werkzaamheden Rottumerweg Heerenveen

0

HEERENVEEN – Deze week zijn de werkzaamheden gestart aan de Rottumerweg. De werkzaamheden zullen in drie fase worden uitgevoerd.

De asfalteringswerkzaamheden zullen in de periode van 9 juli t/m 3 augustus en 3 september t/m 28 september plaats vinden.

De asfalt laag van de Rottumerweg verkeerde in slechte staat en wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt. Aannemer Schagen heeft de werkzaamheden gepland in de periode 9 juli t/m 3 augustus en 3 september.

Wat gaat er precies gebeuren? De bestaande asfalt laag wordt voorzien van nieuw profiel en er worden op bepaalde delen een asfaltwapening aangebracht; een laag die scheuren in de weg vermindert. Hierna worden er nog  twee asfaltlagen aangebracht. Voordat de aannemer gaat asfalteren wordt er een kleeflaag op de weg gespoten. Let op: Hier moet u niet op gaan rijden want dit blijft aan de banden plakken! Daarna worden de aanliggende bestrating en bermen hersteld.

Op de kruising met de Barones de Vos van Steenwijksingel worden verkeerskundige aanpassingen gedaan.

Foto’s: ©Hielke Weening

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X
X

Deel dit met een vriend