Swimfun weer open na probleem met waterafvoer

Swimfun weer open na probleem met waterafvoer

0

JOURE –  Afgelopen zondag was Swimfun genoodzaakt om haar deuren vroegtijdig te sluiten vanwege problemen met de waterafvoer.

Er bleek een prop in de afwatering te zijn ontstaan, die ervoor zorgde dat het water vanuit het complex niet meer kon wegstromen. Afgelopen zondag is de prop verwijderd en het complex weer schoongemaakt. Maandag ging Swimfun weer open voor haar doelgroepen en  voor recreatieve zwemmers.

Na afloop van een grondige verbouwing was Swimfun bezig met haar testweekend. Helaas bleek gedurende de zondagmiddag dat de waterafvoer niet meer functioneerde. De afgelopen weken zijn alle zwembadvloeren vervangen, interactieve delen aangebracht in de glijbaan,  is de luchtbehandeling aangepast en is het gehele zwembad voorzien van een nieuwe kleurstelling. Hierbij zijn ook de kledingkluisjes en omkleedcabines vervangen. Het echte openingsfeest zal  in september plaatsvinden in samenwerking met de gemeente.

Foto: ©Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend