Selectie sc Heerenveen op trainingskamp naar Rheden

Selectie sc Heerenveen op trainingskamp naar Rheden

0

HEERENVEEN – De selectie van sc Heerenveen vertrekt dinsdagmiddag naar Rheden voor een trainingskamp. Tot en met vrijdag 13 juli verblijft de ploeg van trainer Jan Olde Riekerink in het Gelderse plaatsje.

Tijdens het trainingskamp staan er verschillende oefensessies op het programma. Er wordt geen oefenduel gespeeld. De eerstvolgende vriendschappelijke wedstrijd van sc Heerenveen vindt plaats op woensdag 18 juli. In Langezwaag is FC Twente om 19.00 uur de tegenstander.

Vorig jaar verbleef sc Heerenveen ook een paar dagen in Gelderland ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Loenen oefende de ploeg destijds tegen NEC Nijmegen. Dat duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Foto: ©Martin de Jong

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend