Burgemeester opent WeHelpen-balie in het gemeentehuis

Burgemeester opent WeHelpen-balie in het gemeentehuis

0

HEERENVEEN – Dinsdagmiddag  opende burgemeester Tjeerd van der Zwan de vierde WeHelpen-balie van Heerenveen.

Want naast dat WeHelpen een plek op het internet is, kun je ook naar binnen lopen bij de Rabobankwinkel, wijkcentrum De As en de bibliotheken van Heerenveen en Akkrum. En nu dus ook bij het gemeentehuis, waar balie 5 de WeHelpen-balie is geworden. Hier krijg je hulp om gebruik te kunnen maken van WeHelpen.

Ergens hulp bij vragen is best lastig. Maar soms wel nodig. En daarom is er WeHelpen, een digitale marktplaats om elkaar te helpen.

Inwoners en professionals die vragen hebben of een aanbod willen doen namens cliënten zijn welkom bij WeHelpen. Samen ervoor zorgen dat het makkelijker wordt om hulp te vragen en geven. Veel informatie vind je op https://www.wehelpen.nl/

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend